EBK és SCC

Cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a biztonságos munkakörnyezet kialakítására, az egészség- és környezetvédelemre, és ezt megköveteli a szállítóitól is. Már az előminősítést és azt követően a beszerzési eljárások során is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy olyan szállítókkal működjünk együtt, akik szintén kiemelten kezelik ezeket a területeket.
 
Potenciális partnereinket az előzetes minősítéssel, teljesítményeik folyamatos nyomonkövetése mellett, ösztönözzük a minőségirányítási, munka- tűz és környezetvédelmi irányelvek elfogadására. Megköveteljük az egészséget és környezetet nem veszélyeztető biztonságos munkavégzést, valamint a helyes gyakorlatok kialakítását.
Kizárólag olyan partnerekkel és alvállalkozókkal kívánunk együtt dolgozni, akik osztják elköteleződésünket az EBK kiválóság iránt és betartják az EBK szabályainkat.
 
MOL csoport, mint cégünk egyik meghatározó megrendelője, által támasztott követelmény, hogy azon cégeknek, akik valamely MOL csoport magyarországi tagvállalatnál magas kockázatú (veszélyes munkaterületen, EBK kritikus tevékenység végzése) SCC tanúsítással kell rendelkeznie. Büszkék vagyunk rá, hogy cégcsoportunk érintett tagvállalatai rendelkeznek SCC tanúsítvánnyal. Az SCC rendszer egyik eleme a „Szolgáltatások beszerzése”, amely előírja, hogy minden szállítónkat – ezen belül is kiemelten az EBK kritikus tevékenységet végző szállítókat –, EBK szempontból értékeljük, minősítsük.
 
EBK és MIR SCC szempontú előzetes minősítés:
  1. A szállítói regisztrációja során, a cégük tevékenyégéhez kapcsolódó tanúsítványok, minősítések, hatósági engedélyek, jogosultságok stb. szkennelt példányát küldje meg munkatársunk részére.
  2. Töltse ki az EBK és MIR témakörhöz kapcsolódó szállítói kérdőíveket.
  3. Amennyiben kivitelezési szolgáltatások nyújtására pályázik, ugyanakkor nem rendelkezik cégük a szolgáltatás tárgyára vonatkozó SCC tanúsítással, kérjük, töltse ki az SCC ellenőrző lista alvállalkozók értékeléséhez kérdőívet. Amennyiben rendelkezik SCC tanúsítással szkennelt példányát küldje meg munkatársunk részére.
  4. Amennyiben a megküldött igazoló tanúsítványainak érvényessége lejár, kérjük, hogy legyen kedves az aktuális példány másolatát részünkre is megküldeni.


Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban további kérdése merülne fel, kérjük, hogy forduljon a szállítói minősítési rendszer üzemeltetésével megbízott munkatársunkhoz, az alábbi elérhetőségei egyikén:

Jaczina Dóra

Telefon: +36 1 453 5629

E-mail:  jaczinad@otindustries.hu