Jó tett, jó nap

A két nap során 14 munkatársunk dolgozott egy zuglói, önkormányzati bérlakás felújításán, melybe egy jelenleg családok átmeneti otthonában élő, 4 tagú család költözik majd be. A lakhatási problémák enyhítésén dolgozó civil szervezet adományok és önkéntes munka bevonásával szegénységben élő családoknak, hajléktalan embereknek segít lakható és olcsó bérlakáshoz jutni, majd egy éven át támogatni őket a talpra állásban.
Az OTI önkéntes csapata a két nap alatt gipszkartonozott, glettelt, falat csiszolt és villanyt szerelt. Közben csapattá kovácsolódtak azok is, akik a hétköznapokon nem dolgoznak együtt. Köszönjük a csapatnak, hogy segítettetek!

Vállalatunk célja, hogy meghatározó piaci tevékenységet végezzen világszerte.

Vevői fókusz - Kiemelt hangsúlyt fektetünk vevőink igényeire, ezért szolgáltatásainkat minden esetben 100%-ban testre szabottan alakítjuk ki. Meggyőződésünk, hogy a vevői igények teljes körű megismerése és az ehhez igazodó megoldások rugalmas biztosítása a záloga az elvállalt projektek sikeres elvégzésének, illetve az OT INDUSTRIES fenntartható és üzletileg eredményes működésének.