A HVG Állásbörzén találkoztunk a jövő szakembereivel

Kollégáinknak köszönhetően a látogatók tájékoztatást kaptak a cégünkről, projektjeinkről, a nyitott pozíciókról és játszottak a céges ajándékokért. Azoknak is ki tudtuk elégíteni a kíváncsiságát, akiket részletesebben érdekelt egy-egy téma, mint például a mérnöki szoftverek, a projektmenedzsment folyamatok vagy a kivitelezési munkálatok, hiszen a HR-en kívül számos szakterület képviseltette magát.

Idén is kétféle játékkal – egy kvízzel és egy szókeresővel –, továbbá a Keresd a tervezőt! játékkal szórakoztattuk a látogatókat. Utóbbi az egyik tervező szoftverünk a PDMS rejtelmeibe enged bepillantást.

Köszönjük a kollégáinknak, hogy együtt megmutathattuk az OT Industries-t az álláskeresőknek! Köszönjük a látogatóknak, hogy betértek hozzánk!

Vállalatunk célja, hogy meghatározó piaci tevékenységet végezzen világszerte.

Vevői fókusz - Kiemelt hangsúlyt fektetünk vevőink igényeire, ezért szolgáltatásainkat minden esetben 100%-ban testre szabottan alakítjuk ki. Meggyőződésünk, hogy a vevői igények teljes körű megismerése és az ehhez igazodó megoldások rugalmas biztosítása a záloga az elvállalt projektek sikeres elvégzésének, illetve az OT INDUSTRIES fenntartható és üzletileg eredményes működésének.