Minőség

Minőségmenedzsment – Elsőre jót

Minőségmenedzsmentünk alapvető célja a Megrendelőink meghatározott és elvárt igényeinek teljesítése, a termékeink és szolgáltatásaink piac- és versenyképes minőségének folyamatos fejlesztése mellett. 

A projektjeink megvalósítása során az értéktermelő folyamatainkba maximálisan beépítjük tudásunkat és több évtizedes szakmai tapasztalatunkat.

Tevékenységeinket a minőségirányítás alapelveinek, továbbá a hazai és nemzetközi szabványokban rögzített követelmények figyelembevételével végezzük, hogy az OT INDUSTRIES a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa a piacon. 

A céljaink  elérése érdekében az OT INDUSTRIES olyan Integrált Irányítási Rendszert (IIR) működtet, mely magába foglalja a vállalatcsoport valamennyi üzletágát, ezáltal is optimalizálva az üzleti eredményességünket és az "elsőre jót" alapelv érvényesülését. Folyamatközpontú Integrált Irányítási Rendszerünk kiterjed termékeink és szolgáltatásaink egészség, biztonság, környezet és minőség szempontú fenntartására és folyamatos fejlesztésére. Ezen fejlesztéseink lehetővé teszik vállalatcsoportunk és üzletágaink számára, hogy magas színvonalú munkát végezzenek biztonságosan, minimális környezeti hatással, az összes költség- és ütemterv betartása mellett.

IIR iránti elkötelezettségünket többek között az ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001, SCC, ISO 3834, ISO/IEC 17025, EN 1090, ASME, ABOS 2,3, 97/23/EN, valamint az AD Merkblatt 2000 tanúsítványaink igazolják. Minőségmenedzsment folyamataink és vevőközpontú szemléletünk garantálják az általunk nyújtott szolgáltatások kiemelkedően magas színvonalát.

Letölthető tanúsítványaink.

OT Industries Fővállalkozó Zrt.
OT Industries Tervező Zrt.
OT Industries Vagyonkezelő Zrt.
OT Industries - DKG Gépgyártó Zrt.
OT Industries - KVV Kivitelező Zrt.


További tanúsítványokat a következő e-mail címen kérhet: tanusitvanyok@otindustries.hu