Egészség és biztonság

EBK – Első a biztonság

Cégcsoportunk vezetése elkötelezett, hogy tevékenységünk során az EBK követelmények érvényesítésre kerüljenek, ezért a Cégcsoportunk életében a legfontosabb

•    munkavállalóink,
•    ügyfeleink
•    megrendelőink és
•    beszállítóink
biztonsága és egészsége a munkavégzés és  a kapcsolódó  tevékenységek tekintetében egyaránt. Biztonságos működésünk fenntartása érdekében minden tevékenységünk során szigorúan betartjuk a jogszabályi és szabványi előírásokat, valamint  a megrendelőink által felénk támasztott  EBK  szabályokat, amit alvállalkozóinktól is elvárunk.

Munkavállalóink rendszeresen ismétlődő EBK képzésen vesznek részt, ahol elsajátítják azokat a szigorú előírásokat, amik nélkülözhetetlenek a balesetek megelőzése érdekében. Az oktatásokon az egészség-, munka-,  tűz-, és  környezetvédelem  kiemelt hangsúlyt kap.

Elkötelezettségünket az EBK politikában dokumentáltuk.
A környezetünk és a munkavállalóink egészségének, testi és mentális épségének megóvására és a munkavédelem magasabb szintjének elérése érdekében szabványos irányítási rendszereket működtetünk:
•    ISO 14001 szabvány szerinti Környezetközpontú Irányítási Rendszer
•    OHSAS 18001 szabvány szerinti Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszer
•    SCC Regelwerk szerinti Irányítási Rendszer

Minden munkavállalónk mind saját, mind kollégái biztonságát kiemelten kezeli, a potenciális veszélyhelyzeteket képes felismeri és elkerüli. Ennek eredményeként sem halálos-, sem súlyos balesetünk nem volt az elmúlt időszakban.

Az EBK gyakorlatunkat folyamatosan fejlesztjük, célunk, hogy az EBK események  számát évről évre minimalizáljuk és ennek érdekében tapasztalatainkat rendszeresen megosztjuk munkavállalóinkkal és szállítóinkkal.