Villamos műszaki felelős
(Budapest, Magyarország)

 

 

 

Az OT INDUSTRIES - korábban OLAJTERV Csoport - komplex ipari megoldásokat nyújtó EPC fókuszú vállalatcsoport. Közel 1000 munkatársunkkal és több, mint 70 éves tapasztalatunkkal meghatározó szereplői vagyunk a hazai és a közép-kelet-európai olaj- és gáziparnak, vegyiparnak, valamint az energetika szektornak. Fő profilunk az EPC projektmegvalósítás (tervezés, beszerzés, kivitelezés).

 

Villamos Műszaki Felelős

Feladatok:       

 

·         Az EPC Kivitelezési szervezet munkatársa, akinek alapvetően a megvalósítási fázisban van fő szerepe, szakterületét illetően irányít, szervez, és a kivitelezés minőségét, továbbá dokumentáltságát ellenőrzi

·         Megbízás alapján közreműködik a projektek előkészítésében a projektszervezet kialakítását követően a Projekt Manager (PM) irányítása alatt.

·         Felelős a létesítmény kivitelezés megvalósításához szükséges tevékenységek – tervek ellenőrzése, beszállítások kontrollja, munkaterület átvétel, kivitelezés, koordináció,– irányításáért, elvégzéséért. Felelős az Építési Napló megnyitásáért, vezetéséért, lezárásáért, (ez történhet papír alapú, és elektronikus építési napló felületen egyaránt).

·         Felelős a Megrendelő  és az OTI Fővállalkozó között érvényes fővállalkozói-, valamint az alvállalkozókkal kötött szerződések, műszaki tartalmának kiviteleztetéséért, a megvalósítás során a szabványok, standardok, kiviteli tervek, a hatósági előírások, a Megrendelő és az OTIF EBK szabályainak betartásának felügyeletéért.

·         Irányítja az építési/szerelési területre delegált munkatársak tevékenységét, meghatározza a műszaki tartalomhoz illeszkedő feladatokat, és azokat a delegált műszakiak/alvállalkozók részére konkrétan kijelöli.

·         Felelős a kivitelezői (alvállalkozói) tevékenységek előrehaladás méréséért, a mérés alapján elkészített beszámolók valós tartalmáért.

·         Közreműködik a helyszíni vizsgálatok, műszaki átadás-átvételi eljárások, mechanikai és komplex próbák, próbaüzem, szavatossági és garanciális mérések előkészítésében a használatbavételi engedélyezési eljárás lebonyolításában.

·         Felelős a beszállítói, alvállalkozói, hatósági dokumentumok helyszíni rendelkezésre állásáért, az Átadási Dokumentáció összeállításáért, átadhatóságáért.

·         A projekt keretein belül felelősséggel tartozik a Projekt Minőségügyi (benne Műszaki Felügyeleti) és az EBK terv alkalmazásáért, a dokumentálási fegyelem megtartatásáért, valamint a Szervezeti és Működési Szabályzatban rögzített rendelkezések betartásáért, betartatásáért.

 

Elvárások:

·          

·         Felsőfokú műszaki végzettség (BSc, MSc), Felelős Műszaki Vezetői jogosultság/vagy Műszaki ellenőri kamarai jogosultság

·         Jó szervezőkészség, precíz és önálló munkavégzés, eredményorientáltság

·         Kommunikációs angol, szaknyelvi angol (műszaki) önálló munkavégzésre alkalmas ismerete

·         Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Windows, Office rendszerek)

·         B kategóriás gépkocsivezetői engedély

·         Mobilitás (eseti utazások, kiküldetések vállalása)

 

Előny:

 

·         Hasonló munkakörben szerzett 3-5 éves tapasztalat (ideális esetben irányítói gyakorlat műszaki beruházói, fővállalkozói vagy karbantartási területen)

·         Villamos tervezői programok ismerete (pl. E-plan, Cad,)

 

Amit kínálunk:

 

·         Versenyképes javadalmazás, cafeteria

·         Utazási költségtérítés (törvényi feltételek szerint, távolsági közlekedés esetén)

·         Szakmai fejlődés, továbbképzési lehetőségek

·         Szakmai fejlődési lehetőség, nagy ívű projektekben való részvétel lehetősége

·         Külföldi munkavégzés lehetősége

 

Munkavégzés helye:


Budapest (projekttől függően Magyarország, külföld)

 

Jelentkezés az állásra:

Várjuk pályázati anyagát a karrier@otindustries.hu e-mail címre a pozíció és a fizetési igény megnevezésével.